Home | Algemeen nieuws

2012-12-09 Namens het Bestuur

 

Al een tijdje zijn we op zoek naar een nieuwe vorm voor de Kletsplank. Op papier verscheen ie al een tijdje niet meer, maar ook de digitale vorm beviel ons niet helemaal. Door de inzet van onze secretaris, Lisanne Andeweg, hebben we nu een vorm gevonden die u hopelijk bevalt en die we een tijdje kunnen volhouden: een Kletsplank in de vorm van een digitale nieuwsbrief, waarin de korte berichten vervolgd worden door een langer stuk bij ons op de website, waarnaar je automatisch kunt doorklikken als het onderwerp je interesseert. Laat vooral weten wat je ervan vindt, wat er anders of beter kan of waar je wel eens wat over zou willen lezen. We houden ons aanbevolen.

 

Het is alweer bijna kerst(vakantie). De eerste sneeuw hebben we alweer achter de rug, de eerste treinen hebben officieel het station van Dronten aangedaan en nog even en het is weer oudjaar. Het einde van 2012 is in zicht - het jaar waarin we ons jubileumfeest hadden en waarin weer allerlei persoonlijke records en clubrecords zijn gesneuveld. Op sommige plekken in de club groeien we, op sommige plekken is het aantal zwemmers gelijk, maar hoe we het ook doen en wanneer we het ook doen: allemaal hebben we op ons eigen niveau en op onze eigen manier plezier in de zwemsport. Laten we dat met zijn allen proberen te houden. Voor mij persoonlijk vond ik het soms lastig laveren tussen wat iedereen wil en wat de club kan bieden. Maar ik hoop maar dat we dan als bestuur de vorm kiezen die voor de meesten van ons het prettigst is - en anders hoor ik het wel van jullie, daar ben ik van overtuigd. Is het niet tussendoor, als je iemand van het bestuur of een trainer tegenkomt, dan heb je altijd de kans via de mail, of straks weer op de ALV in maart. Laat je horen, we zijn met zijn allen de zwemclub.

Een verandering die in elk geval vanaf het nieuwe jaar gaat plaatsvinden, is een wijziging in de trainingstijden. Daarover verderop in de nieuwsbrief en op de site meer.

 

En verder wil ik nog één open deur intrappen. Ik ben echt trots op al die vrijwilligers in de club, zonder wie de club niet zou kunnen draaien. De organisatoren van wedstrijden, de chauffeurs, de klokkers, de juryleden....als zwemmer kom je niet ver zonder officials, of het nu achter een waterpolojurytafel is, in het wit als klokker bij zwemwedstrijden of als official bij synchroonwedstrijden. Of zonder die ouder die je weer naar een wedstrijd vervoert. Of die coach, die zich weer schor staat te schreeuwen langs het bad. Ook onze trainers, die er altijd zijn en vele uurtjes langs de rand van het bad doorbrengen: dank je wel voor je inzet.

 

We wensen iedereen in en om de Zuiderzeezwemmers, actieve of minder actieve leden, en alle vrijwilligers en betrokkenen, een hele prettige kerst, een fijn oud en nieuw en veel zwemplezier in 2013.

 

Mirella van der Velde

Voorzitter Zuiderzeezwemmers

Sponsoren