Home | Algemeen nieuws

2013-02-04 Zwemvierdaagse 2013 in Dronten

 

Zoals jullie wellicht al (via je trainer) weten wordt er in de week van 18-22 februari niet getraind omdat de Zwem4daagse door ons wordt georganiseerd. Dat er in deze week niet getraind wordt betekent niet dat er niet gezwommen kan worden, in tegendeel!

Bij deze wil ik jullie vragen om allemaal mee te doen aan de Zwem4daagse, gehouden van 18 tot 22 februari, elke dag kan er van 18.00 tot 20.00 uur gezwommen worden. De afstanden waar je uit kan kiezen zijn: 250, 500, 1000, 2000 en 4000 meter. Wanneer je 4 avonden jouw gekozen afstand hebt gezwommen krijg je een medaille van de KNZB! (Voor de oplettende lezer: er zijn dus 5 avonden waarop je kan zwemmen, zodat je wanneer je een avond verhinderd bent toch aan je 4 avonden kan komen).

De huishoudelijke mededelingen zijn: neem op je eerste dag dat je komt zwemmen even het inschrijfgeld mee: 5 euro voor kinderen en 6 euro voor volwassenen. Het is ook belangrijk dat de bikkels die 4000meter willen zwemmen pas om 7 uur beginnen, dan is het wat minder druk en kunnen deze snellere zwemmers ook lekker door zwemmen.

Ten slotte nog een laatste verzoek: er zijn nog mensen nodig die als banentellers willen fungeren. Als jij dat 1 of 2 uur zou willen doen, mail dan je naam en welke dagen je komt tellen naar info@zuiderzeezwemmers.nlzodat wij je in kunnen roosteren.  Geef ook even aan of je 2 uur wilt tellen of 1 uur zwemmen en 1 uur tellen.

 

PS: Vrienden en familie zijn zeer welkom als deelnemers maar ook als banentellers, schroom dus niet om deze uit te nodigen!!

Sponsoren