Home

De zwemvierdaagse 2019 komt er weer aan!

Ook dit jaar organiseren wij als ZuiderZeeZwemmers in samenwerking met Optisport de zwem4daagse in de voorjaarsvakantie van 18 tot en met 22 februari. De aanvangstijd is elke dag om 18.00 uur en er kan gezwommen worden tot 20.00 uur.

 

De afstanden waar voor gekozen kan worden zijn 250, 500, 1000 en 2000 meter. De kosten voor deelname zijn € 10,- per persoon, hiervoor kun je vier avonden zwemmen. Aan het eind van deze vier dagen ligt er voor alle deelnemers die hun afstanden volbrengen een medaille klaar. Inschrijven op de dagen van de zwem4daagse in de hal van het zwembad. Jij doet toch ook mee?

Nu zoeken wij als organisatie ook nog naar leden die ons willen/kunnen helpen als vrijwilliger tijdens de zwem4daagse. Hiervoor zoeken wij mensen voor de volgende taken:

  • Banentellers

  • Controleur aan de keerpuntzijde

  • Mensen voor de inschrijftafel

Graag vernemen wij of jullie ons kunnen helpen, de mensen die ons kunnen helpen kunnen zich aanmelden bij ons via elementair@zuiderzeezwemmers.nl, graag onder vermelding van welke dagen je kunt en hoeveel uur je wilt helpen. Het is ook mogelijk om mee te doen en te helpen door bijvoorbeeld 1 uur banentellen en 1 uur te zwemmen. Vermeldt bij het aanmelden dan wel dat je mee zwemt.

We zien graag jullie aanmeldingen tegemoet.

Sponsoren