Home

De zwemvierdaagse komt er weer aan!

Ook dit jaar organiseren wij als ZuiderZeeZwemmers in samenwerking met Optisport de zwem4daagse. Ook dit jaar houden wij de zwem4daagse in de voorjaarsvakantie van 26 februari tot 2 maart. Elke dag van 18:00 tot 20:00.

 

Zwem 250, 500, 1000 of 2000 meter tussen 18:00 en 20:00 uur in zwembad Overboord in Dronten. Kies zelf de vier dagen wanneer je wilt zwemmen. Tarief € 9.50 per persoon inclusief medaille. Inschrijven op de dagen van de zwem4daagse in de hal van het zwembad. Jij doet toch ook mee? 

Nu zoeken wij als organisatie ook nog naar leden die ons willen/kunnen helpen als vrijwilliger tijdens de zwem4daagse. Hiervoor zoeken wij mensen voor de volgende taken:

  • Banentellers
  • Controleur aan de keerpuntzijde
  • Mensen voor de inschrijftafel

Graag vernemen wij of jullie ons kunnen helpen, de mensen die ons kunnen helpen kunnen zich aanmelden bij ons via elementair@zuiderzeezwemmers.nl, graag onder vermelding van welke dagen je kunt en hoeveel uur je wilt helpen. Het is ook mogelijk om mee te doen en te helpen door bijvoorbeeld 1 uur banentellen en 1 uur te zwemmen. Vermeldt bij het aanmelden dan wel dat je mee zwemt.

 

We zien graag jullie aanmeldingen tegemoet .

Sponsoren